About liliuM HOME

LILIUM HOME is DE webshop voor de leukste woonaccessoires!  Wat ons zo uniek maakt is dat wij handgemaakte producten verkopen naast al onze ingekochte items.  Bovendien zorgt LILIUM HOME ervoor  dat het aanbod continu mee gaat met de trends. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in onze webshop en wordt verrast van ons mooie aanbod!

logo%20groen_edited.jpg
dg.jpg

Meet SUZANNE

Mijn naam is Suzanne en ik ben de oprichter van LILIUM HOME. Al jaren heb ik de passie om creatief bezig te zijn. Het begon allemaal op de basisschool waar knutselen mijn grootste hobby was. Naast creativiteit werden mijn interesses ook gewekt door alles wat te maken heeft met interieurstyling. 

Nu heb ik de stap gezet om mijn droom achterna te gaan: het oprichten van een online webshop met de leukste woonaccessoires en handgemaakte artikelen. 

 

LILIUM HOME is in november 2020 gestart met handgemaakte producten. Dit verliep echter zo goed, dat het assortiment snel is uitgebreid met ingekochte artikelen die meegaan met de nieuwste trends!

Ik kijk er naar uit om een leuke bestelling voor jou klaar te maken en te verzenden!

Duurzaamheid

Wij verkopen handgemaakte producten.

Onze handgemaakte producten maken wij zelf en worden duidelijk aangegeven. 

Wij kopen lokaal in.

De planten die wij inkopen, worden ingekocht bij een lokaal tuincentrum.

Wij recyclen lege wijnflessen.

Wisten jullie dat wijnflessen maar 1 keer worden gebruikt en ze daarna de glasbak in gaan, terwijl bierflesjes tot wel 30 keer worden hergebruikt?!

Door DROOGBLOEM flessen en LICHT flessen te maken, recyclen wij oude wijnflessen die nog jaren mee kunnen gaan. Goed voor het milieu en bovendien ook nog is super leuk voor in huis!

LILIUM HOME vindt duurzaamheid heel belangrijk. De opwarming van de aarde is nu eenmaal een feit. Om een ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken, voeren wij verschillende duurzame werkzaamheden uit.

Wij verkopen tweedehands woonaccessoires.

In ons assortiment 'Thrift Shop' vind je de leukste tweedehands woonaccessoires. Al deze producten zijn zo goed als nieuw. Tweedehands producten zijn net zo leuk als nieuwe producten!